schildersbedrijf friesland

Vacature: Glaszetter Friesland.
Bij Prima Schilders Personeel heb ik echt de kneepjes van het schildersvak geleerd. En ik werk er met veel plezier. En als er even geen werk is bij de ene schilder, dan zorgt Prima ervoor dat ik aan het werk kan bij een ander schildersbedrijf.
Profiel van Friesland Schilders in Heerenveen Werkspot.
Bent u op zoek naar een schilder in Heerenveen en omstreken, dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres. U kunt uw woning door ons op een professionele wijze laten beschermen tegen de alledaagse weer en milieuinvloeden.
Schildersbedrijf Dijkstra Harlingen Schilderen Kozijnen.
Schildersbedrijf Dijkstra is een klein vakbekwaamd schildersbedrijf uit Harlingen, dat zich voornamelijk bezig houdt met het onderhoud van woonhuizen en bedrijfspanden in Friesland. Door jarenlange ervaring hebben wij ons op de volgende onderdelen gespecialiseerd en kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren.:
schildersbedrijf Drachten Schilderwerk in friesland.
Wij zijn een jong, dynamisch schilderbedrijf en zijn gespecialiseerd in alle soorten schilderwerk zoals binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, renovatie, onderhoud etc. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Drachten en omstreken, hebben jarenlange ervaring en zijn ook u graag van dienst. Meer over ons.
Partner Schildersgilde Friesland B.V.
SchildersGilde Friesland BV te Oosterwolde is een toonaangevend en innovatief schildersbedrijf. Ons bedrijf bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. Wij verrichten alle voorkomende schilder en behangwerkzaamheden, maar ook voor het leveren en plaatsen van glas en houtrotreparaties kunt u bij ons terecht.
Timme Schilders Voor kleurrijk vakwerk!
Welkom bij Timme Schilders. Timme Schilders B.V. te Bolsward is al 50 jaar een service-en klantgericht schildersbedrijf voor opdrachtgevers in de bouw, vastgoed, zorg, particulieren, bedrijfsleven en gespecialiseerd in het werken voor de voedingsmiddelen industrie. Wij werken zowel op het gebied van onderhoud als nieuwbouw, renovatie en duurzaam onderhoud. Ons bedrijf heeft zich gedurende meer dan 50 jaar ontwikkeld tot een professionele en betrouwbare onderneming. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit alles wordt uitgevoerd door een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Het werkgebied strekt zich uit tot de regios Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Holland.
Schildersbedrijf Loonstra Dokkum Specialisten in onderhoud AF erkende schilder Dokkum, Friesland.
Jan Smid neemt schildersbedrijf Loonstra over. Jan Smid 28 uit De Westereen runt sinds 1 januari van dit jaar samen met Onno Loonstra 51 schildersbedrijf Loonstra uit Dokkum. Comfortabel woning begint natuurlijk bij een interieur waarbij u zich thuis voelt.
Schilderwerken Edwin Brugge Sumar, Friesland.
Schilderwerken Edwin Brugge is een allround professioneel schildersbedrijf. Onder zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers geniet onze onderneming al 10 jaar een uitstekende reputatie. Schilderwerken Edwin Brugge staat voor kwalitatief goed schilderwerk in de breedste zin van het woord welke op een veilige en verantwoorde manier wordt uitgevoerd; dit alles op basis van duidelijk en aantoonbaar vakmanschap.
Geen Friese schilderkunst maar schilderkunst uit Friesland NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Geen Friese schilderkunst maar schilderkunst uit Friesland. Beeldende kunst Conservator Susan van den Berg stelt met de tentoonstelling Frysk kunst uit Friesland centraal, van weidse landschappen tot eenzame mensfiguren. Avant-garde hangt naast realisme.
Schilder Friesland gezocht? Alle schildersbedrijven op rij!
Op zoek naar een schilder in Friesland? Op deze pagina vind je een overzicht van alle schildersbedrijven in Friesland. Je schakelt een schildersbedrijf in voor zowel het binnen als buitenschilderwerk. Iedere schilder in deze gids is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.