Mijn favorieten

 

 

Woonaccent, jouw makelaar in Gorinchem 


Welkom bij Woonaccent Makelaars Gorinchem. Wij zijn ervaren, deskundig en kennen de regio. Maar wij bieden meer. Wij werken namelijk volgens de unieke Woonaccent Wijze. Deze werkwijze kenmerkt zich door openheid en helderheid. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen bepalen we samen hoe we de aankoop of verkoop van jouw huis gaan doen.


 

Woonaccent Makelaars Gorinchem doet het, anders:

6 beloftes 


1. Eerst mensen, dan huizen 

Mensen lijken op huizen, er is geen één gelijk. Ieder mens heeft een eigen verhaal. Als makelaar ben ik benieuwd naar jouw verhaal en jouw situatie. Zo vinden we de plek waar jij je echt thuis gaat voelen. Eerst mensen, dan huizen. Wat is jouw verhaal? 


2. Wil je een huis kopen? Wij weten hoe ieder huis woont

Ieder mens woont in een omgeving en daarin staat zijn huis. Heel belangrijk is het dat het huis bij je past. Die woonkeuken waar een grote tafel in past voor gezellige etentjes. Of die plek in de kamer waar je ’s ochtends in de zon je koffie kunt drinken. Daarnaast bepaalt de omgeving of jij je thuis voelt in je huis. Die omgeving bestaat uit mensen, faciliteiten en gewoontes. Als makelaar kennen wij de omgeving van Gorinchem tot in detail en delen deze informatie met jou.


3. Wil je jouw huis verkopen? Wij kennen de koper voor ieder huis 

Geen lange verhalen over hoe wij de koper van je huis vinden. Wel de belofte dat wij de koper van je huis kennen. Dat we alle kopers in Gorinchem e.o. kennen. En precies weten hoe we die verschillende kopers het beste kunnen bereiken. Ook voor jouw woning.
 

4. Wij verkopen ieder huis 

Ongeacht de markt of de omgeving; wij verkopen ieder huis. Het verkopen van een huis is meer dan het huis. Wat is jouw reden dat je het huis verkoopt? En wat is de reden waarom de koper nu net jouw huis zoekt. Dat is ons werk. Wij luisteren naar de verhalen, inventariseren de wensen en gaan aan de slag.


5. Alle Woonaccent makelaars worden doorlopend getraind 

Hoe kunnen wij jou het beste van dienst zijn? Hoe krijgen wij je echte woonwens boven tafel? Misschien dat jouw verhaal een andere behoefte laat zien dan de woonwens die je kenbaar maakt. Het is de rol van een makelaar om ratio & emotie bij elkaar te brengen. Zodat je op een plek terecht komt waar je echt op je plek bent en het huis past bij het leven zoals jij dat voor je ziet. Daarom worden alle Woonaccent makelaars doorlopend getraind.


6. Jouw huis verkopen? Je betaalt één vaste prijs en geen verborgen kosten 

Je betaalt voor onze dienstverlening een vaste prijs en meer niet. Vanuit jouw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkoopplan van jouw huis. Je weet vooraf precies wat je van ons mag verwachten en wordt niet op een later tijdstip geconfronteerd met onverwachte kosten. 

 
Werken of stage lopen bij Woonaccent Makelaars Gorinchem? 

Als makelaar geven wij alles wat we in huis hebben om te zorgen voor de beste bemiddeling bij verkoop, aankoop,  huur en verhuur van woningen. Als werkgevers geven wij alles voor onze collega's en hun toekomst. Woonaccent kenmerkt zich door zijn informele cultuur met ruimte voor zelfstandigheid. Alle kantoren werken volgens dezelfde unieke Woonaccent Wijze waarmee ze hoogwaardige kwaliteit en een persoonlijke dienstverlening leveren. Door de combinatie van een landelijke organisatie en regionale kantoren profiteert de klant van regionale kennis en een professionele aanpak. Ben je op zoek naar een baan in de vastgoed en denk je bij Woonaccent te passen? Bekijk dan onze vacatures en stages. We zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega's en stagiaires

 

Een huis kopen op jouw manier

Je wilt een huis kopen of verkopen. Maar je wilt dit wel graag op een manier aanpakken die bij je past. Je zoekt een adviseur die met je meedenkt en die open staat voor je ideeën en wensen. Wij van Woonaccent Makelaars Gorinchem begrijpen dat en bieden optimale begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

  Al 17 jaar ervaring 
  Een met een 8,8 beoordeelde dienstverlening
  Deskundig advies op basis van jouw situatie
  Snelle en persoonlijke communicatie    

   
Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op voor een adviesgesprek. In dit gesprek inventariseert de makelaar je wensen en brengt alle mogelijkheden in kaart.


                                               

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring