Mijn favorieten

 

Alles weten over hypotheken? 

 

 

Hypotheekadvies bij Woonaccent Gorinchem 

Het kiezen van een passende hypotheek is een belangrijke beslissing. Het gaat om grote bedragen en een lange looptijd. De eerste stap is een uitgebreid en betrouwbaar advies. Begin met een gratis woonadviesgesprek bij de Woonaccent makelaar in Gorinchem. Vervolgens kun je, met jouw woonwensen, naar een erkend hypotheekadviseur. Woonaccent Makelaars Gorinchem werkt samen met Effect Hypotheekadvies om een zo volledig mogelijke dienstverlening te bieden.

Geef bij ons jouw woonwensen aan en houd hierbij rekening met je toekomstplannen. Zo kunnen wij samen op zoek naar een passende hypotheek. Wil jij een woonadviesgesprek met één van onze makelaars? 


 


Maak kennis met Arjan!

 
Jouw financieel adviseur is Arjan Boddeüs. Vanaf 2001 is hij gekwalificeerd 
hypotheekadviseur en sinds 2005 mag hij zich erkend hypothecair planner noemen.
Je kunt van hem een weloverwogen en grondig hypotheekadvies verwachten. 
Arjan neemt graag de tijd om, samen met jou, je wensen op een rijtje te zetten.
 Aan de hand daarvan zal hij je adviseren over jouw mogelijkheden. 

Waarom kiezen voor ons? 

Onze collega's van Effect adviseren en bemiddelen op het gebied van hypotheken en aanverwante verzekeringen. Vanaf het eerste gesprek sta jij centraal. Vanuit jouw persoonlijke situatie gaan wij op zoek naar de beste hypotheek.

 


Onafhankelijk hypotheekadvies en bemiddeling in Gorinchem

Wij werken als onafhankelijk tussenpersoon. Dit betekent dat wij kunnen samenwerken met vrijwel alle banken en verzekeraars in Nederland. In het advies richten we ons in eerste instantie op jouw wensen en mogelijkheden. Die zijn altijd uitgangspunt voor het verdere advies.


We adviseren jouw over de hypotheek en alle aanverwante zaken, zoals levensverzekeringen en woonlastenverzekeringen.


Door bij ons aan te schuiven krijg je dus een compleet beeld van jouw financiële mogelijkheden. Niet alleen de verschillende banken en verzekeraars worden bekeken, maar ook de verschillende hypotheekvormen en verzekeringen die zij aanbieden. Hierdoor krijg je altijd een compleet advies voor een goede financiële oplossing.
 

Bij Effect hypotheken werken we op basis van een vast tarief. Dit betekent dat jij een vooraf vastgesteld bedrag betaalt voor het advies dat je krijgt. Wij ontvangen geen provisie van de geldverstrekker. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op een onafhankelijk en transparant hypotheekadvies en de laagste maandlasten. Je weet precies waar je aan toe bent. Wel zo duidelijk.