Mijn favorieten

 

Huis (ver)huren? Wij van Woonaccent makelaars Gorinchem helpen je graag!

 

Verhuren via Woonaccent Makelaars Gorinchem

Je huis staat te koop in de regio Gorinchem en je wilt deze tijdelijk verhuren. Of je gaat voor je werk een tijdje naar het buitenland. Of je wilt je huis verhuren voor het behalen van een goed rendement. Welke reden je ook hebt: wij hebben de juiste woonoplossing voor jou. Voor zowel tijdelijke verhuur als langdurige verhuur kun je bij ons terecht. Als makelaar in Gorinchem verhuren wij graag je huis voor jou.


Waarom kiezen voor ons?

Als jij je huis via ons wil verhuren, kies je voor kennis en expertise. Wij kennen de mensen in de regio Gorinchem en zij kennen ons. Wij hebben specialisten op het gebied van woningverhuur. Onze huurwoningen staan altijd op Funda en we kunnen het gehele beheer na de verhuur uit handen nemen. Wat jouw situatie ook is, of welk verhaal jij ook hebt, wij kunnen als makelaar in Gorinchem jouw huis gemakkelijk verhuren.

Direct je huis verhuren via de Woonaccent makelaar? Plan een afspraak in! 


Je wilt je huis verhuren

Er zijn twee manieren om je woning op een goede manier te verhuren. Welke manier past het best bij jouw situatie?
 

Tijdelijke verhuur bij Woonaccent Makelaars         Langdurige verhuur bij Woonaccent Makelaars

Tijdelijke verhuur

            

Langdurige verhuur 

Je huis staat te koop en je wilt deze tijdelijk verhuren om je dubbele maandlasten te beperken. Wij kunnen je woning verhuren met een vergunning van de gemeente in het kader van de Leegstandswet. Op die manier heeft de huurder geen huurbescherming en zal hij/zij je woning altijd weer verlaten. De eerste 6 maanden van de huurovereenkomst zijn een vaste huurperiode. Wil je meer weten over de tijdelijke verhuur van je huis?             Je wilt je huis voor een langere periode verhuren. Misschien ga je voor je werk een aantal jaar naar het buitenland of wil je jouw huis verhuren voor het behalen van een goed rendement. Wij kunnen je helpen bij die verhuur. Je moet er rekening mee houden dat de huurder van je woning huurbescherming heeft. In bepaalde gevallen kan het moeilijk zijn de huurder je woning weer uit te krijgen. Een goede screening van de kandidaat huurder is daarom een must.           


Huis huren?  

Huren via Woonaccent Makelaars Gorinchem

Zoek je een huurwoning in Gorinchem e.o.? Woonaccent Makelaars heeft een ruim aanbod huurwoningen in Gorinchem en omringende gemeenten. Zo vind je altijd een huurwoning die bij je past.