Mijn favorieten

 

Huis kopen? Schakel Woonaccent in! 

 Een huis zelf of met een aankoopmakelaar kopen?

Als je jouw huis wilt verkopen, dan benader je de makelaar om jouw woning te verkopen. Wil je echter een huis kopen, dan is de aankoopmakelaar de aangewezen persoon om jouw belangen te behartigen.

In welke wijk wil je wonen? Wat is jouw ideale huis nu? En in de toekomst? Hoe ziet de woningmarkt er dan uit? En wat voor invloed heeft dit op jouw plannen? Na een gesprek met onze makelaar heb je jouw woonwensen precies op een rijtje en weet je waar je aan toe bent.

 


Wat doet de aankoopmakelaar?

De makelaar is jouw extra paar ogen tijdens een bezichtiging en hij of zij voert de onderhandelingen voor jou op het scherpst van de snede. Jij bent immers helemaal verliefd op het huis. Een aankoopmakelaar blijft met een objectief en professionele blik naar de woning kijken, waardoor hij het onderhandelingsproces puur zakelijk en met ratio benadert. Bij de afronding zorgt de aankoopmakelaar ervoor dat het contract klopt en afspraken worden nagekomen. Ook voert de aankoopmakelaar de laatste inspecties uit vóórdat je bij de notaris tekent.
 
 

De 7 voordelen van een aankoopmakelaar 

Met de aantrekkende markt zien wij veel mensen misgrijpen. Omdat een huis één van de grootste aankopen in een mensenleven is, wil je geen risico lopen. Daarom hieronder zeven redenen waarom Woonaccent Makelaars in Gorinchem jou duizenden euro's bespaart bij de aankoop van je woning.


 Nooit een miskoop 

 Extra paar ogen tijdens de  bezichtiging

 Je betaalt nooit teveel
 

 Professionele begeleiding

 Snelle en  strategische onderhandelaar

 Juridische kennis

 Een onbezorgde afhandeling                                                                                                                                      
                                                                                                    
                                                                                           

 

Onze klanten geven een 8.5 


op onze aankoop dienstverlening 
 

Tips van Woonaccent Makelaars
 

Nú een huis kopen loont!

 

De hypotheekrente is laag

De hypotheekrente is een belangrijke factor voor jouw maandlasten. Omdat deze rente historisch laag staat is een nieuwe hypotheek relatief goedkoop.

 

Minder keus, afname kans

Het te koop staande woningaanbod slinkt. Als je een huis wilt vinden die precies bij jouw wensen en mogelijkheden past kun je beter zo vroeg mogelijk beginnen met oriënteren. Daarbij zijn wij het eerste op de hoogte van nieuw aanbod, al voordat het op Funda staat, hierdoor kunnen wij jou al koppelen aan je droomwoning voordat het huis 'officieel' op de markt komt. 


Realistische huizenprijzen

In de crisisjaren zijn de huizenprijzen sterk gedaald. De markt is nu nog herstellende. Dit betekent dat het huis dat in eerste instantie buiten je bereik was, nu ineens wél haalbaar kan zijn. Wees er dus op tijd bij voordat de huizen weer stijgen. 

 

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?
 


Voordelen van een aankoopmakelaar

 
 

 
 


Vrijblijvend adviesgesprek


Vul hieronder het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek met de aankoopmakelaar.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring