Mijn favorieten

 


Wil jij de waarde van jouw huis weten? 

 


Wat is een verkoopscan?

Onze verkoopscan geeft je inzicht in de waarde en verkoopkansen van jouw woning. Wanneer je een verkoopscan aanvraagt komt onze makelaar bij je langs om de woning op te nemen. Als de makelaar de hele woning heeft gezien, kan hij of zij in de meeste gevallen ter plekke een redelijke waardebepaling afgeven. Dit onderbouwt de makelaar met zijn vooronderzoek op basis van gegevens van het Kadaster, verkoopinformatie van vergelijkbare woningen en wat hij of zij er ter plekke heeft gezien.

 


Direct een indicatie van de waarde

Soms moet er verder onderzoek worden gedaan, bijvoorbeeld als jouw woning erg afwijkt van andere panden in de directe omgeving. Je ontvangt dan enkele dagen later de waardebepaling met daarbij een onderbouwing. Let op: een waardebepaling is een indicatie, geen taxatie.  Met deze informatie kan de makelaar vervolgens met jou de verkoopmogelijkheden doorspreken en je een verkoopindicatie afgeven. Deze verkoopindicatie hangt af van:
 

  De waarde van de woning ten opzichte van de hypotheek
  De staat van de woning (onderhoud en afwerking)
  De mogelijkheden tot woningverbetering indien nodig
  De mogelijkheden tot restschuldfinanciering indien nodig


 


Verkoopkansen bepalen

Bovenstaande punten loopt de makelaar met jou door waarna hij je een eerlijk en onderbouwd advies geeft. In dit advies worden ook mogelijkheden besproken om de verkoopwaarde te verhogen. Daarna kun jij goed geïnformeerd besluiten of je wel of niet je woning wilt verkopen en op welke manier.

Ben je benieuwd naar de waarde van je woningen. Maak een keuze uit A,B of C en vul je keuze bij het opmerkingenveld van het formulier onderaan de pagina in! Wij helpen je graag verder. 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen